Spelers die met huizenhoge monsters of een bloeddorstige leger willen knokken, kunnen maar beter Demigod, de nieuwe RTS/action RPG van Gas Powered Games, in de gaten houden. De ontwikkelaar gaf al eerder aan dat er verschillende bètastages zullen volgen en laat nu weten dat de speelbare bètaversie in september komt.

Gas Powered Games heeft onlangs nog Space Siege uitgebracht en is tevens verantwoordelijk voor Supreme Commander en Dungeon Siege. Een degelijk RTS of RPG zou voor de jongens van Gas Powered game dus geen probleem moeten zijn. Maar met Demigod wordt er een feite een combinatie van beide genres gemaakt.

Je keuze in een bepaalde Demigod zal de speelstijl flink beïnvloeden. Kies je voor een gigantische Demigod of een assassin dan speel je het spel in feite als een action RPG. Kies je voor een Demigod met generaalachtige trekjes, dan speelt de game als een RTS. Het zal ons benieuwen hoe Gas Powered Games er een speelbare game van maakt, maar het ziet er in ieder geval interessant uit.