Deluxe en Collector’s-edities Final Fantasy 15 aangekondigd | Gamer.nl

Deluxe en Collector’s-edities Final Fantasy 15 aangekondigd | Gamer.nl

Square Enix heeft tijdens het Uncovered: Final Fantasy 15-evenement een Deluxe- en Collector’s-editie aangekondigd van de game. Beide edities zijn vanaf nu te reserveren via de officiële Europese Square Enix-winkel. 

De Deluxe-editie van de game kost 89,99 euro en bestaat uit de game, een steelcase met artwork van Yoshitaka Amano en de CG-film Final Fantasy: Kingsglaive. Daarnaast krijgen spelers het Royal Raiment-kostuum voor Noctis, het wapen Masamune en de kleur Platinum Leviathan voor de auto in de game.

Media has no description

De Ultimate Collector’s-editie kost 269,99 euro, welke bestaat uit alle bovengenoemde content uit de Deluxe-editie. Daarnaast krijgen spelers in deze editie een hardcover artbook van 192 pagina’s, een exclusieve set steelcases waar de hoofdpersonages op staan en de The Brotherhood-anime op disc. Daarnaast zit bij deze editie een in-game travel pack, camera kit, angler kit en gourmand-set inbegrepen. Een Noctis-figuur van 26 centimeter hoog zit ook in deze Ultimate Collector’s Edition.

Media has no description

Square Enix kondigde vannacht aan dat Final Fantasy 15 vanaf 30 september beschikbaar is voor PlayStation 4 en Xbox One. Spelers besturen Noctis Lucis Caelum, de troonopvolger van het koninkrijk Lucis, die zijn land moet verdedigen tegen een aanval.

Vanaf vandaag is al een demo van de nieuwe game te downloaden. Deze 'Platinum Demo' vertelt een apart fantasieverhaal dat zich afspeelt in het hoofd van de protagonist tijdens zijn jeugd. Volgens Square Enix zal de demo een goed beeld geven van onder meer het vechtsysteem in de uiteindelijke game. De inhoud van de demo zit niet in de uiteindelijke game.

Details over de CGI-film Kingsglaive: Final Fantasy 15 en een nieuwe Final Fantasy 15-minigame voor iOS, Android en Windows 10 zijn hier te lezen

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou