Deluxe Edition van Titanfall bevat basisgame en drie uitbreidingen | Gamer.nl

Deluxe Edition van Titanfall bevat basisgame en drie uitbreidingen | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

De drie uitbreidingen voegen in totaal negen maps toe. De Deluxe Edition is al beschikbaar op pc en komt op 25 november digitaal naar Xbox One. De pc-versie is te koop via Origin en kost 42,49 euro (normaal 50). Hoe lang die korting geldig is is onbekend.

In onderstaande video blikt Respawn terug op de updates van de game. De ontwikkelaar meldt tevens dat Titanfall door meer dan 7 miljoen mensen is gespeeld sinds de launch op 13 maart. Het houdt niet in dat de game ook 7 miljoen keer verkocht is, gezien de gratis speeltijd-acties van Origin.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou