Degenererende wapens en grote skill trees in The Witcher 3 | Gamer.nl

Degenererende wapens en grote skill trees in The Witcher 3 | Gamer.nl

PC PREVIEW - Gamers wennen als geen ander aan nieuwe ontwikkelingen. Een coversysteem is nog niet ge&#239ntroduceerd, of wij verwachten dat alle soortgelijke games minimaal een coversysteem hebben. Hoe raar was het dan ook dat De Sims 4 lanceerde zonder de mogelijkheid om beroepen daadwerkelijk uit te oefenen? De Sims 3 had dit immers ge&#239ntroduceerd met de Ambities-uitbreiding. Het vierde deel gaat dat eindelijk rechttrekken met een eigen beroepenuitbreiding. Wij mochten keihard aan het werk met De Sims 4: Aan het Werk!

De nieuwe informatie op het forum is verkregen uit een van twee Poolse journalisten die de game al hebben gespeeld. Verder baseert hij zich op andere Poolse bronnen voor achtergrondinformatie.

Wapens, inclusief zwaarden, degenereren bij gebruik. Dit betekent niet dat de wapens volledig stuk gaan, maar aanzienlijk afnemen in kracht. Spelers kunnen hun wapens laten repareren om deze te herstellen naar de oorspronkelijke staat.

Vaardigheden

De skill trees in de Witcher 3 bevatten volgens de forumgebruiker tu en de 100 en 125 vaardigheden. Volgens de personen die het spel al gespeeld hebben, bestaan er vijf trees, maar volgens de Witcher-site zijn het er vier. Elke tree heeft vijf takken die elk vijf vaardigheden bevatten. Elke vaardigheid heeft drie of vier levels om te ontgrendelen, mogelijk op eenzelfde wijze als in Skyrim. Alhoewel de speler gaandeweg meer ervaringspunten krijgt, is het niet mogelijk om alle levels te ontgrendelen.

Wanneer spelers een vaardigheid vrij hebben gespeeld, moeten ze deze eerst activeren door de vaardigheid in een aparte tree te zetten, waarschijnlijk een actiemenubalk. De geactiveerde skills beïnvloeden de vechtstijl van Geralt en vullen elkaar aan. Spelers zullen vooruit moeten plannen bij het activeren van de skills, omdat verschillende skills effectief zijn tegen verschillende tegenstanders. De gebruiker kan de actieve skills wel verwi elen tijdens het spelen.

Tegenstanders

De kunstmatige intelligentie van de tegenstanders in The Witcher 3 is volgens de forumgebruiker erg goed. Groepen tegenstanders zoals wolven en bandieten verdelen zich om Geralt op te wachten bij mogelijke vluchtroutes. Wanneer spelers een leider van een groep doden, zullen de tegenstanders minder georganiseerd vechten. Het is zelfs mogelijk dat tegenstanders spelers in de val lokken. Wel zijn er helpers die Geralt kan rekruteren, deze hebben hun eigen vechtstijlen en spelen in op Geralts aanvallen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou