Nieuws

Defiant Studios begint opnieuw met Lords of the Fallen 2

Terug naar de tekentafel

Geschreven door Jacco Peek op
In een interview met Eurogamer heeft Defiant Studios aangegeven opnieuw te beginnen met Lords of the Fallen 2. De game stapt over naar Unreal Engine 4 en krijgt een nieuw team.

In het interview geeft oprichter David Grijns aan dat het nieuwe team voornamelijk bestaat uit ex-Just Cause-medewerkers. Mede-oprichter en creative director Roland Lesterlin richtte namelijk in 2011 Avalanche New York op en vertrok met een deel van het team om aan het nieuwe project te werken.

Lords of the Fallen werd in Juni overgenomen van ontwikkelaar Deck 13 Interactive. De game bevindt zich nu opnieuw in de conceptfase en haalt wederom inspiratie uit Dark Souls en Nioh. Grijns geeft aan in het interview fans van het eerste deel te willen verrassen.

In 2014 gaf Erik de eerste Lords of the Fallen een 7 en concludeerde: "Lords of the Fallen biedt vermakelijke gevechten die soms het uiterste van je vaardigheden vergen. In een poging om toegankelijk te zijn schiet het echter zijn doel voorbij en raakt het de balans in de tweede helft volledig kwijt."

Dit artikel delen:

Lees meer

Speler bouwt gezicht Sean Murray na in No Man's Sky Def Jam Recordings hint naar nieuwe game
0

Reacties op: Defiant Studios begint opnieuw met Lords of the Fallen 2

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.