Defiant Studios begint opnieuw met Lords of the Fallen 2 | Gamer.nl

Defiant Studios begint opnieuw met Lords of the Fallen 2 | Gamer.nl

In een interview met href="https://www.eurogamer.net/articles/2018-07-31-the-new-developer-taking-on-lords-of-the-fallen-2-will-start-over">Eurogamer </a>heeft Defiant Studios aangegeven opnieuw te beginnen met Lords of the Fallen 2. De game stapt over naar Unreal Engine 4 en krijgt een nieuw team.

In het interview geeft oprichter David Grijns aan dat het nieuwe team voornamelijk bestaat uit ex-Just Cause-medewerkers. Mede-oprichter en creative director Roland Lesterlin richtte namelijk in 2011 Avalanche New York op en vertrok met een deel van het team om aan het nieuwe project te werken.

Lords of the Fallen werd in Juni overgenomen van ontwikkelaar Deck 13 Interactive. De game bevindt zich nu opnieuw in de conceptfase en haalt wederom inspiratie uit Dark Souls en Nioh. Grijns geeft aan in het interview fans van het eerste deel te willen verra en.

In 2014 gaf Erik de eerste Lords of the Fallen een 7 en concludeerde: "Lords of the Fallen biedt vermakelijke gevechten die soms het uiterste van je vaardigheden vergen. In een poging om toegankelijk te zijn schiet het echter zijn doel voorbij en raakt het de balans in de tweede helft volledig kwijt."

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou