Def Jam Recordings hint naar nieuwe game | Gamer.nl

Def Jam Recordings hint naar nieuwe game | Gamer.nl

Het Twitter-kanaal van Def Jam Recordings hint naar een nieuwe Def Jam-titel. Het is de tweede tweet die wijst op het eerste deel sinds 2008.

Vijf weken geleden plaatste het platenlabel een cover van Def Jam Vendetta, met de vraag welke artiest fans zouden willen zien. Vendetta verscheen in 2002 oorspronkelijk voor de GameCube en PlayStation 2, maar de box art toont een PS4-versie met het silhouet van een onbekende rapper.

Gisteren volgde het kanaal de tweet op met een minder subtiele hint. Een foto met verschillende subtitels voor een Def Jam-game noemt steden waar de game zich eventueel af zou kunnen spelen. De namen zijn variaties op Def Jam: Fight for NY uit 2004.

Het is onduidelijk wie de worstelgame mogelijk ontwikkelt. Destijds stond AKI Corporation onder Electronic Arts aan het roer van de serie, bekend van de destijds realistische AKI Engine. De studio maakt momenteel voornamelijk mode- en ritmegames voor Nintendo onder de naam Syn Sophia. Het laatste deel was Def Jam: Icon en werd gemaakt door EA Chicago.

Def Jam is van oudsher een platenlabel, waar artiesten als de Beastie Boys, Run DMC en LL Cool J hun album onder uitbrachten.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou