Deep Silver neemt het gehele Homefront-merk over. "Wij geloven in de potentie van Homefront: The Revolution en hebben vertrouwen in het nieuwe team", laat Deep Silver weten. Polygon meldt dat de mensen die nu onder de Crytek UK-vlag aan de game werken, straks onder Deep Silver Dambuster verder gaan met de ontwikkeling. Dit gebeurt zodra de overdracht voltooid is. 

Crytek

Het eerste Homefront werd ontwikkeld door het nu failliete Kaos Studios en uitgegeven door het nu failliete THQ. Crytek nam de rechten op de serie over van THQ en Deep Silver zou de game al gaan uitgeven. Crytek kwam echter onlangs in het nieuws doordat de Duitse uitgever en ontwikkelaar in financieel zwaar weer zou verkeren. Crytek liet zich al ontvallen dat het wil veranderen in een online uitgever en zich minder bezig wil gaan houden met de ontwikkeling van games.

Homefront: The Revolution moet een open wereld-shooter worden die zich afspeelt in Philadelphia. De game verschijnt in 2015 voor pc, Playstation 4 en Xbox One. Op de afgelopen E3 konden we een vroege versie van de game bekijken, maar wist daar nog geen indruk te maken.

Crytek USA

Crytek USA is grotendeels gesloten. Slechts een aantal werknemers blijven over om de licentiëring van de Crytek Engine in Noord-Amerika te verzorgen. Crytek USA stond voorheen bekend als Vigil Games, de ontwikkelaar van de Darksiders-games. 

Door NUtech