Deep Silver geeft strategiegame Iron Harvest uit

Deep Silver geeft strategiegame Iron Harvest uit

De real-time strategiegame Iron Harvest wordt uitgegeven door Deep Silver, zo heeft ontwikkelaar King Art Games aangekondigd.

Hoewel er nog geen concrete releasedatum is, komt de game naar pc, PlayStation 4 en Xbox One. Belangrijk hierbij is dat King Art Games de complete creatieve controle over het project houdt.

Iron Harvest bereikte binnen 36 uur zijn Kickstarter-doel en biedt strategie in een alternatieve realiteit die zich in 1920 en later afspeelt. De game bevat opmerkelijke robots en aparte krachten. De ontwikkelaar heeft aan meer dan 15.000 fans van het genre gevraagd wat ze willen in een strategiegame en daarop de gameplay aangepast. Er zijn drie facties en meer dan veertig units. Ook is het de bedoeling dat na de release er regelmatig dlc verschijnt.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ben een van de backers en heb nu de alpha. Belooft echt wel een goed spel te worden. Zeker als je van Company of heroes en Men of war houdt! Met een steampunk twist dan.

0

Ik ben heel erg benieuwd naar deze RTS game. Volg King Art Games nu al een tijdje hiervoor.... Nu nog een release data ;-)

0

Aanbevolen voor jou