Nieuws
Persona 5

Deep Silver brengt Persona 5 naar Europa

Deep Silver bundelt krachten met Sega en Atlus

Geschreven door Delano Zoon op

Persona 5 en Shin Megami Tensei 4: Apocalypse worden in Europa door Deep Silver uitgegeven. Dat heeft de uitgever aangekondigd via Twitter.

Deep Silver kondigde eerder al een partnerschap aan met Sega Amerika en Atlus, de ontwikkelaar van Persona. Deze nieuwe partnerschap ging gepaard met de belofte dat meerdere games naar Europa zouden worden gehaald. 

Algemeen directeur Klemens Kundratitz van Deep Silver zei het volgende: "We zijn erg blij dat we dit partnerschap konden aangaan en we kijken ernaar uit om ons volledige uitgeversnetwerk te gebruiken om het potentieel van Sega- en Atlus-titels binnen Europa en de PAL-regio te optimaliseren."

"Ik ben oprecht blij dat het dankzij deze partnerschap met Deep Silver nu mogelijk is om onze titels in Europa uit te brengen", voegde algemeen directeur van Atlus, Naoto Hiraoka, hieraan toe. Hiroaka is tevens ook de senior vice president of publishing bij Sega.

Persona 5 komt op 15 september naar PlayStation 3 en PlayStation 4 in Japan, maar komt in Europa pas op 14 februari 2017 uit.

Bron: Twitter

Dit artikel delen:

Lees meer

Adapter voor DualShock 4-controllers op pc mogelijk in de maak Link is een kat in Monster Hunter: Generations-dlc
0

Reacties op: Deep Silver brengt Persona 5 naar Europa

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.