Doe volgende week mee aan Iron Banner in Destiny 2 | Gamer.nl

Doe volgende week mee aan Iron Banner in Destiny 2 | Gamer.nl

Het Iron Banner-evenement keert volgende week terug naar Destiny 2. Dit is de eerste Iron Banner sinds de pc-versie is uitgebracht.

Bungie laat weten dat Iron Banner op 21 november begint om 10:00 's ochtends, waarna het evenement eindigt op 28 november. De gamemodus van deze Iron Banner is Clash, wat Destiny 2's Team Deathmatch-modus is.

In oktober vond ook dit multiplayerevenement ook plaats. Dit is echter de eerste keer dat Iron Banner naar Destiny 2 komt sinds de pc-versie is uitgebracht. Ook zal dit de laatste Iron Banner zijn van het eerste seizoen in Destiny 2. Dit is dus de laatste kans voor spelers om het Season 1-embleem, Shades of Radegast, vrij te spelen.

Andere beloningen zijn te krijgen door reputatie-tokens naar Lord Saladin te brengen, die te krijgen zijn door de dagelijkse uitdagingen van het evenement te voltooien. Bungie heeft geen uitrustingen of wapens laten zien voor deze Iron Banner.

Vlak voor Iron Banner live gaat worden alle behaalde experience points verdubbeld in Destiny 2. Bungie noemt dit evenement Clarion Call, dat duurt van 19:00 vandaag tot en met 19:00 op 20 november.

De eerste uitbreiding van Destiny 2, Curse of Osiris, verschijnt op 5 december. Destiny 2 is verkrijgbaar voor Xbox One, PlayStation 4 en pc.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou