Decidueye was bijna toegevoegd aan Super Smash Bros. Ultimate

Decidueye was bijna toegevoegd aan Super Smash Bros. Ultimate

In een recent interview heeft de director van Super Smash Bros. Ultimate, Masahiro Sakurai, gezegd bijna de pokémon Decidueye toegevoegd te hebben aan de game. Dit maakte hij bekend in gesprek met het Japanse tijdschrift Nintendo Dream.

Tijdens het interview gaf Sakurai aan dat tijdens de ontwikkeling van Super Smash Bros. Ultimate er een nieuwe pokémon toegevoegd moest worden aan de game. Bij de beslissing welke pokémon het beste die rol kon vervullen waren nog twee opties over: Decidueye en Incineroar. Uiteindelijk ging de voorkeur toch naar de vuur-pokémon en werd Decidueye definitief buitenspel gezet.

Ook gaf Sakuari toe dat er te weinig personages in Smash Ultimate zitten die afkomstig zijn van Nintendo Switch-games. Hiermee refereert de director naar de game-series als Arms en Xenoblade Chronicles 2. Volgens Sakurai is dit te wijten aan de geplande releasedatum van Super Smash Bros. Ultimate waardoor er te weinig tijd over was om alsnog de personages erin te kunnen verwerken.

Bij de toevoeging van de nieuwe personages als Simon en Richter Belmont, Ridley en King K. Rool werd uitgelegd dat hun implementatie gebaseerd was op een eerdere stemming van spelers. Dit ging over welke personages toegevoegd moesten worden aan de Wii U-versie van Smash. In eerste instantie waren de personages bedoeld als dlc-uitbreiding van Super Smash Bros. voor de Wii U-versie, maar werden uiteindelijk in de Switch-versie verwerkt.

Met de aankomende lancering van Piranha Plant als personage werd door Sakurai aangegeven dat het personage werd gekozen, omdat Sakurai een personage wilde die niet bekend stond als een superheld en daarmee meer variatie kon creëren tussen de beschikbare vechters.

Super Smash Bros. Ultimate is verkrijgbaar op Nintendo Switch.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou