Nieuws
Deathverse: Let It Die

Deathverse: Let It Die gaat offline en wordt 'herontwikkeld'

Game blijft tot 18 juli speelbaar

Geschreven door Michel Musters op
De free-to-play-multiplayergame Deathverse: Let It Die gaat op 18 juli tijdelijk offline zodat het kan worden "herontwikkeld".

Dat hebben uitgever GungHo Online Entertainment en ontwikkelaar Supertrick Games aangekondigd. "We denken dat zowel onze huidige spelers als een groter publiek zullen genieten van een nieuwe versie van de game met significante verbeteringen."

Vanaf 7 februari kan de in-game munteenheid genaamd Death Metal niet meer gekocht worden. Tot de game offline gaat kan men Death Metal wel blijven opmaken. Content voor het tweede seizoen blijft als gepland uitkomen, maar content voor seizoen 3 komt daarna maar deels uit.

Deathverse: Let It Die verscheen afgelopen september op PlayStation 5 en PlayStation 4 en kwam in oktober uit op pc. In de game nemen spelers het tegen elkaar op in arena's tegen in-game vijanden en elkaar. Spelers gebruiken allerlei wapens en geven hun eigen personage vorm. De game speelt zich af in een populaire realityshow in de toekomst, dat tegelijkertijd dienst doet als de Deathverse, een bestemming voor de zielen van mensen.

Dit artikel delen:

Lees meer

NetEase koopt Halo Infinite-ontwikkelaar SkyBox Labs Wat spelen we dit weekend? 7 en 8 januari
0

Reacties op: Deathverse: Let It Die gaat offline en wordt 'herontwikkeld'

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.