Deathverse: Let It Die gaat offline en wordt 'herontwikkeld'

Deathverse: Let It Die gaat offline en wordt 'herontwikkeld'

De free-to-play-multiplayergame Deathverse: Let It Die gaat op 18 juli tijdelijk offline zodat het kan worden "herontwikkeld".

Dat hebben uitgever GungHo Online Entertainment en ontwikkelaar Supertrick Games aangekondigd. "We denken dat zowel onze huidige spelers als een groter publiek zullen genieten van een nieuwe versie van de game met significante verbeteringen."

Vanaf 7 februari kan de in-game munteenheid genaamd Death Metal niet meer gekocht worden. Tot de game offline gaat kan men Death Metal wel blijven opmaken. Content voor het tweede seizoen blijft als gepland uitkomen, maar content voor seizoen 3 komt daarna maar deels uit.

Deathverse: Let It Die verscheen afgelopen september op PlayStation 5 en PlayStation 4 en kwam in oktober uit op pc. In de game nemen spelers het tegen elkaar op in arena's tegen in-game vijanden en elkaar. Spelers gebruiken allerlei wapens en geven hun eigen personage vorm. De game speelt zich af in een populaire realityshow in de toekomst, dat tegelijkertijd dienst doet als de Deathverse, een bestemming voor de zielen van mensen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou