DeathSpank: Thongs of Virtue aangekondigd | Gamer.nl

DeathSpank: Thongs of Virtue aangekondigd | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

“De eerste DeathSpank was voor spelers een inleiding in het universum [van DeathSpank] en het was grotendeels een fantasievolle actie-RPG. Bij het tweede spel – en dit is één van de redenen dat het een lo taande titel is geworden – willen we de grenzen opzoeken van wat dat in kan houden. We wilden de verwachtingen van mensen volledig overtreffen wat betreft de soorten wapens die Deathspank kan krijgen, welke werelden hij kan bezoeken en wat voor wezens, personages en vijanden hij tegen kan komen”, aldus de producent van het spel, Hamish Millar.

Verder vertelt Millar dat de twee DeathSpank-games grotendeels naast elkaar werden ontwikkeld en dat de extra maanden ontwikkeltijd voor Thongs of Virtue zijn aangewend om de speelduur van dit vervolg te verlengen.

DeathSpank: Thongs of Virtue verschijnt op 21 september op PSN en op 22 september op Xbox Live voor 1200 Microsoft punten. Een week geleden kwam de nieuwe DeathSpank-titel al aan het licht door een vermelding van het spel op Achievements.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou