Nieuws
Death's Door

Death's Door komt volgende maand naar PS5, PS4 en Nintendo Switch

Kwam eerder dit jaar al uit op Xbox-consoles en pc

Geschreven door Michel Musters op
De geprezen indiegame Death's Door is vanaf 23 november verkrijgbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4 en Nintendo Switch.

Het spel van Acid Nerve kwam eerder dit jaar al uit op Xbox-consoles en pc. In de game verzamelen spelers de zielen van doden als een zogenaamde Crow. Als een ziel eenmaal wordt gestolen door een mysterieuze dief, moeten spelers op een achtervolgingstocht door 'een land waar de dood geen vat op heeft.'

Vanuit een isometrisch perspectief vechten spelers tegen monsters en andere beesten. Gedurende de game zijn statistieken en vaardigheden uit te breiden en te upgraden. Hoewel de game vaak vergeleken Hades, benadrukt ontwikkelaar Acid Nerve dat Death's Door geen roguelike is.

Death's Door ontving een 8 op Gamer.nl: "Death’s Door is een prima door Zelda geïnspireerde game die het moet hebben van spannende (eindbaas)gevechten en een uitstekend opgezette wereld. Het spel weet nergens echt boven zijn grote voorbeeld uit te stijgen, maar is zo degelijk en voorzien van ’een dusdanig goede soundtrack dat dit nooit een serieus probleem vormt. Death’s Door heeft zelfs genoeg verrassingen in petto om na het einde leuk te blijven."

Dit artikel delen:

Lees meer

Eerste screenshot van Smash Bros.-achtige game van Warner Bros. gelekt Star Ocean The Divine Force onthuld
0

Reacties op: Death's Door komt volgende maand naar PS5, PS4 en Nintendo Switch

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.