Nieuws
Deathloop

Deathloop-update voegt fotomodus en toegankelijkheidsopties toe

Update is nu beschikbaar voor de game

Geschreven door Michel Musters op
Game update 3 is nu beschikbaar voor Deathloop, waarmee een fotomodus en toegankelijkheidsopties aan de game worden toegevoegd.

De fotomodus bevat allerlei aanpassingsmogelijkheden voor de camera om zo op elk gewenst moment foto's vast te leggen in Blackreef. 

Verder zijn er nieuwe toegankelijkheidsopties zodat meer mensen van Deathloop kunnen genieten. Dat levert onder andere de mogelijkheid op om de moeilijkheidsgraad te verlagen of te verhogen en de gameplay sneller of langzamer te maken. Ook kan de user interface van de game nu aangepast worden.

Deathloop verscheen vorig jaar voor PlayStation 5 en pc. In de game, die is ontwikkeld door Arkane, arriveren spelers op een wetteloos eiland genaamd Blackreef. Ze zitten gevangen in een soort loop waarbij de dag zich telkens herhaalt, tenzij men op één dag de acht doelwitten op de juiste volgorde doodt. Het doel is de doelwitten vinden, de volgorde aanhouden en daarmee de loop te doorbreken.

De game ontving een 8,5 op Gamer.nl: "Deathloop is een bizarre koortsdroom die eigenlijk te leuk is om uit te ontwaken. Een absurd, retrofuturistisch moordmysterie waarin je de moorden niet oplost, maar juist moet plegen. Je kunt het aan Arkane Studios overlaten om zo’n gestoorde wereld nog geloofwaardig neer te zetten ook."

Dit artikel delen:

Lees meer

Deze zomer komt er geen nieuwe info over Alan Wake 2 naar buiten Alan Wake Remastered komt deze herfst naar Nintendo Switch
1

Reacties op: Deathloop-update voegt fotomodus en toegankelijkheidsopties toe

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Liquidshake

    • 13 mei 2022 11:30
    Wanneer gamepass? We zijn nu al een jaar verder en nog geen bericht

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.