Deathloop tot 14 september 2022 exclusief voor PlayStation 5 en pc

Deathloop tot 14 september 2022 exclusief voor PlayStation 5 en pc

Deathloop is tot 14 september 2022 exclusief beschikbaar voor PlayStation 5 en pc.

Dat blijkt de losse versie van de gameplaytrailer die afgelopen week verscheen, zo merkte onder andere Kotaku op. Daarin wordt vermeld dat de game op 14 september 2021 verschijnt en een jaar exclusief is voor Sony's platform en pc.

Gezien de overname van uitgever Bethesda - inclusief Deathloop-ontwikkelaar Arkane Studios - door Microsoft, ligt het voor de hand dat er na die periode ook een Xbox Series X- en S-versie verschijnt. Dat is echter nog niet bevestigd. 

Momenteel werkt ook Bethesda-studio Tango Gameworks aan het console-exclusieve Ghostwire: Tokyo. Over de duur van die exclusiviteit is nog niks bekend.

In onderstaande trailer voor Deathloop worden negen minuten van de gameplay van de titel onthuld. De video benadrukt het concept van de game: spelers zitten in een soort tijdlcyclus gevangen, waarbij spelers steeds weer opnieuw moet beginnen wanneer ze sterven. Ondertussen moet er op diverse doelwitten gejaagd worden.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Best wel een gekke situatie dat Microsoft gaat verdienen aan de verkopen op de PS5. Goed nieuws trouwens dat de game ook op PC uitkomt. Ik hoop dat Sony dat vAker gaat doen met hun exclusives zoals Microsoft dat al jaren doet.

0
test

@Ziminar Op release zie ik niet snel gebeuren maar meer zoals ze het nu doen. Na een aantal jaar een PC port.

0
test

@Ziminar dat doet micro al jaren met minecraft, was zelfs een periode dat minecraft meeste omzet had op ps4 van alle games op de ps4.

0

Sony wil natuurlijk t liefst gewoon mensen in hun playstation omgeving hebben, dus ze zullen pc (lees microsoft ofwel xbox) altijd achter laten lopen. Pas als er echt geen dubbeltje meer aan te verdienen valt op de consoles komt pc pas aan de beurt

0

Aanbevolen voor jou