Deathloop maakt gebruik van DualSense-tech op PlayStation 5

Deathloop maakt gebruik van DualSense-tech op PlayStation 5

Deathloop maakt gebruik van de haptische feedback en adaptive triggers in de DualSense-controller op PlayStation 5.

Dat werd uit de doeken gedaan in een nieuwe post op PlayStation Blog. De game is op consoles een jaar exclusief voor PlayStation 5 en maakt dan ook op alle mogelijke manieren gebruik van de nieuwe controller.

Zo moeten spelers kunnen voelen hoe kogels in het geweer worden geladen, en wordt het gevoel van een vastgelopen geweer ook gesimuleerd. Alle verschillende bewegingen die worden gemaakt, zoals rennen, springen en klimmen, zijn ook voelbaar in de controller. De speaker wordt daarbij ook gebruikt voor het maken van geluid tijdens het afvuren van wapens.

In Deathloop arriveren spelers op een wetteloos eiland genaamd Blackreef. Spelers kunnen in Deathloop het eiland verkennen dat gevuld is met indrukwekkende omgevingen op de manier die zij wensen. Men krijgt de taak om doelwitten over het hele eiland uit te schakelen om uiteindelijk de cyclus, de Deathloop, te beëindigen.

Deathloop is ontwikkel door Arkane, de studio achter Prey en Dishonored. De game moet op 21 mei 2021 uitkomen op PlayStation 5 en pc.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

ok klinkt heel leuk. Wil toch even keer de controller in me handen hebben en een game spelen die gebruik maakt van deze feutures om het zelf eens aan te voelen.

0

Aanbevolen voor jou