Nieuws
Deathloop

'Deathloop komt op 20 mei 2021 uit'

Aldus de PlayStation Store van Nieuw-Zeeland

Geschreven door Michel Musters op
De eerder uitgestelde shooter Deathloop verschijnt op 20 mei 2021 op PlayStation 5 en pc.

Dat blijkt uit de gamepagina op de PlayStation Store van Nieuw-Zeeland. Het is onwaarschijnlijk dat deze specifieke datum een placeholder is. De game stond eigenlijk voor de lancering van de PlayStation 5 gepland, maar eerder dit jaar werd het spel uitgesteld naar volgend jaar. Dit kwam onder andere omdat de ontwikkelaar van Deathloop, Arkane Studios, thuis moest werken in verband met het coronavirus.

In Deathloop arriveren spelers op een wetteloos eiland genaamd Blackreef. Spelers kunnen in Deathloop het eiland verkennen dat gevuld is met indrukwekkende omgevingen op de manier die zij wensen. Men krijgt de taak om doelwitten over het hele eiland uit te schakelen om uiteindelijk de cyclus, de Deathloop, te beëindigen.

Arkane Studios ontwikkelde eerder de Dishonored-games en Prey. De studio is onderdeel van Bethesda, dat samen met moederbedrijf ZeniMax overgenomen gaat worden door Microsoft. De deal om de game tijdelijk exclusief op PlayStation 5 uit te brengen stond echter al voordat de gesprekken over de overname van start gingen.

Dit artikel delen:

Lees meer

Phil Spencer ontkent dat Microsoft Japanse studio's wil overnemen Bèta van Football Manager 2021 is nu beschikbaar op pc
0

Reacties op: 'Deathloop komt op 20 mei 2021 uit'

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.