'Deathloop komt op 20 mei 2021 uit'

'Deathloop komt op 20 mei 2021 uit'

De eerder uitgestelde shooter Deathloop verschijnt op 20 mei 2021 op PlayStation 5 en pc.

Dat blijkt uit de gamepagina op de PlayStation Store van Nieuw-Zeeland. Het is onwaarschijnlijk dat deze specifieke datum een placeholder is. De game stond eigenlijk voor de lancering van de PlayStation 5 gepland, maar eerder dit jaar werd het spel uitgesteld naar volgend jaar. Dit kwam onder andere omdat de ontwikkelaar van Deathloop, Arkane Studios, thuis moest werken in verband met het coronavirus.

In Deathloop arriveren spelers op een wetteloos eiland genaamd Blackreef. Spelers kunnen in Deathloop het eiland verkennen dat gevuld is met indrukwekkende omgevingen op de manier die zij wensen. Men krijgt de taak om doelwitten over het hele eiland uit te schakelen om uiteindelijk de cyclus, de Deathloop, te beëindigen.

Arkane Studios ontwikkelde eerder de Dishonored-games en Prey. De studio is onderdeel van Bethesda, dat samen met moederbedrijf ZeniMax overgenomen gaat worden door Microsoft. De deal om de game tijdelijk exclusief op PlayStation 5 uit te brengen stond echter al voordat de gesprekken over de overname van start gingen.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou