Death Stranding winstgevend genoeg voor nieuwe Kojima-game

Death Stranding winstgevend genoeg voor nieuwe Kojima-game

De opbrengsten van Death Stranding waren hoog genoeg om de ontwikkeling het volgende project van Hideo Kojima op te starten.

Dat meldt hij in een interview met het Japanse Livedoor News. "We hebben (met Death Stranding) meer verdiend dan we nodig hadden om winst te maken, dus we kunnen het een succes noemen. Ook de kosten voor de ontwikkeling zijn terugverdiend. We komen binnenkort met de pc-versie en hebben al genoeg winst gemaakt om ons voor te bereiden op wat er gaat volgen, dus maak je geen zorgen."

Natuurlijk wordt in het interview daarna gevraagd wat dat volgende project precies inhoudt. "Ik kan niets zeggen, want we zijn nog aan het plannen, maar we werken achter de schermen. Recentelijk is een groot project stopgezet, dus daar ben ik een beetje boos over (lacht). Dat soort dingen gebeuren vaak in deze industrie."

Kojima reageert daarnaast ook op recente geruchten over een mogelijke aankoop van de rechten op Metal Gear Solid en de P.T.-demo. "Ah, dat is compleet incorrect. Ik heb er zelf in ieder geval niets over gehoord (lacht)."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik heb uiteindelijk het verhaal op YouTube gekeken. Ik kwam niet door de gameplay heen na een aantal uur. Slecht he haha. Hebben anderen dat ook gehad? Ik hoop op een Metal Gear Solid die de beste dingen uit 1, 2 en 3 haalt!

0
test

@Bteqq Ik heb het van meerdere mensen gehoord inderdaad. En dat is natuurlijk je goed recht! Zelf heb ik een compleet andere mening over de game, zoals mijn recensie al weggaf, haha. Ik vind het een topspel! Maar ik begrijp zeker dat het niet bij iedereen in de smaak valt.

0
test

@MichelMusters Haha ja, ik had ook nooit gedacht dat ik (MGS fan all the way) dit spel niet zou uitspelen (en het verhaal moest ik zien, dus dat heb ik gedaan en dat vond ik cool). En ik snap jouw review, een fantastische game, alleen niet voor iedereen.

0
test

@MichelMusters Het is lastig om deze game aan te raden omdat het gewoon echt iets origineels is. Ik heb de gok gewaagd en uiteindelijk vond ik het spel (op sommige matige momenten van het schrijfwerk na) erg leuk. De muziek was ook ontzettend sterk. Ik hoopte dat Kojima er niet aan ten onder ging want creativiteit zoals dit moet beloond worden. Ik ben dus blij om te lezen dat originele ideeën nog lonen.

0
test

Het klinkt als of ze net winst gedraaid hebben en niet super veel.

0

Aanbevolen voor jou