Death Stranding wereldwijd meer dan vijf miljoen keer verkocht

Death Stranding wereldwijd meer dan vijf miljoen keer verkocht

Death Stranding is wereldwijd meer dan vijf miljoen keer verkocht.

Dat laat Jay Boor, hoofd publishing van Kojima Productions, weten aan GamesIndustry.biz. Het gaat om de PlayStation 4- en pc-versies bij elkaar opgeteld en verkochte exemplaren aan de consument, niet verscheepte exemplaren.

Volgens Boor is het verkochte aantal exemplaren een positief resultaat. "Death Stranding is de eerste game ontwikkeld door Kojima Productions. Wat verkoop betreft heeft het spel het behoorlijk goed gedaan."

Death Stranding verscheen in november 2019 op PlayStation 4. In juli 2020 kwam de game ook op pc uit. Boor laat daarnaast weten dat het team van Kojima Productions sinds de release van het spel is uitgebreid en dat men nu vooral druk bezig is met het aankomende Death Stranding: Director's Cut.

In de Director's Cut zit nieuwe content, waaronder een 'master gun', een schietgalerij, een racebaan en nieuwe missies en gevechten. De Director's Cut van Death Stranding verschijnt op 24 september op PlayStation 5. Eigenaren van de PS4-game kunnen voor ongeveer 10 euro upgraden naar de PS5-versie.

Death Stranding

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

En nou wil ik wel weten hoeveel de ps verkocht heeft en hoeveel de pc.

0
test

@hulstpower Ik denk dat ze dat er expres niet bij vermelden, eerlijk gezegd.

0
test

@PietS. Ja ik denk dat ie beter verkocht heeft op de pc dan op ps

0
test

En ik zou graag weten of de Death Stranding: Director's Cut ook op PC uitkomt... Bedankt redactie indien jullie hier kunnen op antwoorden :)

0

Aanbevolen voor jou