Death Stranding verwijderd van PlayStation-site met exclusives

Death Stranding verwijderd van PlayStation-site met exclusives

Death Stranding is niet meer te vinden op een pagina van de PlayStation-website. Dit meldt gebruiker Vestan op het href="https://www.resetera.com/threads/death-stranding-has-been-removed-from-the-official-playstation-sites-list-of-exclusives.133505/" rel="noopener noreferrer" style="" target="_blank">Restera-forum</a>.

In een lijst met exclusives was Death Stranding in ieder geval tot 26 mei nog te vinden, zoals te zien is in een internetarchief, maar inmiddels is de game weggehaald. Op de gehele pagina is de game van Kojima Productions niet meer te vinden.

Bij de oorspronkelijke aankondiging van Sony's deal met Kojima Productions voor Death Stranding werd al bekendgemaakt dat een pc-versie in de maak was en moest verschijnen na de PS4-versie. Mogelijk betekent de verdwijning op de PlayStation-site dat er nu andere plannen voor de nieuwe game van Hideo Kojima zijn.

Kojima heeft vaak gasten op bezoek en gaat ook vaak op visite bij andere studio's. Zo was de bejubelde gameontwikkelaar laatst op social media te zien met onder andere Jade Raymond, die nu verantwoordelijk is voor games die verschijnen op Google Stadia. Vorig jaar vond ook een ontmoeting plaats tussen Gabe Newell en Hideo Kojima, wat weer kan duiden op een mogelijke Steam-release.

Op maandag 19 augstus wordt deGamescom: Opening Night Live-stream getoond, waarbij Kojima zelf aanwezig is en ook aankondigingen van onder andere Google, Microsoft en Epic worden gedaan.

Death Stranding verschijnt op 8 november voor PlayStation 4.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

PC op de Epic Games Store... haha.. Maar nog even iets anders, als je Duck tales remastered nog wilt hebben op steam, dan moet je snel zijn, is nu 75% korting (3,45 euro) want hij gaat vanaf donderdag uit alle digital stores (waarschijnlijk is de licentie van capcom afgelopen)

0
test

@SuperDre Zie het probleem van de Epic Store niet. Gewoon een gratis launcher downloaden.

0
test

@TheDeeGee Een gratis launcher die vervolgens alles in de gaten houd wat jij doet op je pc.

0
test

Zou het niet kunnen dat Death Stranding ook naar PS5 komt en daarom niet meer in de lijst met PS4 exclusief voorkomt? De link is namelijk van een lijst met spellen die PS4 exclusief zijn, niet PlayStation exclusief

0
test

@Ryme Het is aannemelijker dat het om een PC release gaat. De PS5 duurt waarschijnlijk nog meer dan een jaar dus ik gok dat een "remastered" edition interessanter zal zijn om de game weer voor full price te kunnen aanbieden. Tegen die tijd is de game waarschijnlijk voor een prikkie te koop is, dus zal i.c.m. backwards compatibility toch iets anders verzonnen moeten worden om geld te verdienen. Wat de reden ook mag zijn, één ding is zeker.. het een Sony published game, dus het zal zeker niet om een Xbox release gaan.

0
test

@FishSt1ck Blijft toch apart. Wel een windows (pc) release krijgen maar geen xbox, was praktisch hetzelfde is. Ik hoop wel dat er een windows store release komt, ik ben fan aan het worden van alles was MS momenteel met xbox en pc aan het doen is. Hideo is ook altijd voorstander van pc releases geweest van zijn games. Laten we dan maar hopen op een Steam release, of GoG van mijn part.

0

Aanbevolen voor jou