Death Stranding verschijnt op 8 november

Death Stranding verschijnt op 8 november

Death Stranding komt op 8 november uit voor PlayStation 4. Dat is zojuist onthuld tijdens een livestream op het PlayStation Twitch-kanaal.

Gisterenavond begon de livestream rondom Death Stranding en waren er alleen nog maar vage beelden gezien, maar zojuist verscheen er een trailer met gameplay van de game en werd de releasedatum onthuld.


Eerder vandaag lekte de releasedatum van de game al uit via het Facebook-account van PlayStation Taiwan, maar nu is de releasedatum daadwerkelijk bevestigd.

In Death Stranding van Metal Gear-ontwikkelaar Hideo Kojima moet Sam Bridges, gespeeld door Norman Reedus, een getransformeerde wereld trotseren. Bridges draagt de overblijfselen van de toekomst en moet de gebroken wereld herenigen. Andere acteurs en actrices zijn onder andere Mads Mikkelsen, Léa Seydoux en Troy Baker.

Kojima laat weten dat Death Stranding een compleet nieuw soort actiegame wordt waar spelers geïsoleerde steden en een gefragmenteerde samenleving met elkaar in contact moeten brengen. Alle elementen van de game, waaronder het verhaal en de gameplay, hangen samen dankzij het thema 'connectie'. Hoe dat precies tot uiting komt is niet bekend.

Sony heeft een website online gezet rondom Death Stranding. Hier is ook de game te reserveren.

Watch on YouTube

Tot slot zijn er ook diverse speciale edities van de game onthuld, die je hieronder kunt bekijken. Door de standaard editie te reserveren kunnen spelers diverse extra's ontgrendelen.

Death Stranding
Death Stranding
Death Stranding
Death Stranding

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Nice léa seydoux heeft een grote rol als je haar niet kent kijk maar eens de film La vie d'Adèle(very nice)

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

@coola Heb je een glazen bol als hoofd?

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou