Death Stranding krijgt Cyberpunk 2077-update op pc

Death Stranding krijgt Cyberpunk 2077-update op pc

Death Stranding krijgt een update vol met voorwerpen en missies die alles te maken hebben met Cyberpunk 2077. Dat meldt Kojima Productions op Twitter.

De update voegt nieuwe content toe aan de pc-versie van de game. Zo zijn er zes nieuwe missies te vinden in de wereld van Death Stranding die draaien rond personages uit Cyberpunk 2077. Ook is er een nieuwe vaardigheid waarmee Sam Bridges vijanden kan hacken of sensorpalen tijdelijk kan uitschakelen.

Verder worden er vooral nieuwe voorwerpen toegevoegd. Zo kun je de 'Johnny Arm' krijgen, die is gemodelleerd naar de zilveren hand van Johnny Silverhand. Ook zijn er meerdere nieuwe hologrammen te gebruiken en cosmetische voorwerpen, zoals de zonnebril van Johnny. Daarnaast is er een nieuw voertuig te vinden, de 'Reverse Trike' met een Cyberpunk 2077-thema.

De update is vanaf vandaag beschikbaar voor pc. Volgens Kojima Productions is deze samenwerking voorlopig exclusief voor pc. Op het Twitter-kanaal zeggen ze wel dat ze binnenkort 'meer aankondigingen' zullen hebben.

Watch on YouTube
Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Wake the fuck up, Samurai! We have a city to burn

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou