Death Stranding komt zomer 2020 naar pc

Death Stranding komt zomer 2020 naar pc

Death Stranding verschijnt in het begin van de zomer van 2020 ook voor pc. Dit meldt het Twitter-kanaal van Kojima Productions.

Bij de oorspronkelijke aankondiging van Sony's deal met Kojima Productions voor Death Stranding werd al bekendgemaakt dat een pc-versie in de maak was en moest verschijnen na de PS4-versie. Nu bevestigt een tweetvan de ontwikkelaar dat de game ook naar pc komt. Specifieker dan 'begin van de zomer van 2020' wordt niet genoemd.

Er is nog niet bekend of Death Stranding naar Steam, de Epic Games Store of andere digitale winkels komt.

Death Stranding is de nieuwe game van Hideo Kojima, de ontwikkelaar van de Metal Gear-reeks.Acteurs en actrices als Norman Reedus, Mads Mikkelsen, Léa Seydoux en Troy Baker hebben rollen in het spel. De game verschijnt op 8 november voor PlayStation 4. Onze review lees je aanstaande vrijdag 1 november alvast.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ok wacht ik lekker op de pc versie

0
test

@hulstpower Wel lief dat ze dat voor release aankondigen toch?

0
test

@MonsterCrab zat toch te twijvelen om hem voor ps4 the halen omdat ik denk dat er ook wel een ps5 versie komt. Maar nu er een pc versie komt weet ik zeker dat ik hem daar voor haal.

0
test

Delivery Man Simulator.

0

@TheDeeGee Ik teken ervoor, weer eens wat anders.

0
test

@gimbal2 Postman Pat: The Game :P

0
test

@gimbal2 Weer eens wat anders klopt. Maar of het ook leuk is en wordt dat is de grote vraag. Ik vind unieke dingen ook wel leuk en interessant, maar ik vraag me af of deze game ook serieus gewoon simpelweg vermaak is. Dat is de basis van wat gamen moet zijn. Dus ik hoop dat je gelijkt hebt, maar ik wacht de release af.

0

Aanbevolen voor jou