Death Stranding komt op 2 juni naar pc

Death Stranding komt op 2 juni naar pc

Death Stranding komt op 2 juni naar pc. Dat maken uitgever 505 Games en ontwikkelaar Kojima Productions href="https://deathstrandingpc.505games.com/death-stranding-coming-to-steam-and-the-epic-game-store-on-june-2-2020/" rel="noopener noreferrer" style="" target="_blank">bekend</a>.

Op die datum verschijnt de game op Steam, de Epic Games Store en in fysieke winkels. De game krijgt een aantal exclusieve features mee, zoals een Photo Mode, ondersteuning voor hogere framerates en ultra wide monitoren en nieuwe items in Half-Life-thema.

Spelers die de game reserveren ontvangen een aantal bonusitems. Ook bevat de digitale versie een artbook van de game. Bekijk hieronder een overzicht van de spullen en een trailer voor de pc-versie.

Pre-order:

  • Death Stranding HD wallpapers

  • Chiral gold and omnireflector sunglasses

  • Chiral gold and omnireflector cap

  • Gold and silver speed skeleton

  • Gold and silver armour plate


Digitale versie:

  • Selections from ‘The Art of DEATH STRANDING’ digital art book (by Titan Books)

  • Death Stranding Original Score Expanded Edition by Ludvig Forsell (including 10 unreleased tracks)

  • Ludens mask sunglasses (chiral gold and omnireflector)

  • Gold and silver power skeleton

  • Gold and silver all-terrain skeleton

  • Gold and silver armour plate (LV2)

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Sorry maar ik vind dit toch wel een beetje lachwekkend want ik hoor nu al die ps boys nog roepen over exclusieve games. Maar on topic... goed nieuws voor de mensen met een pc. Ik vind het ook gewoon slim,je pakt zo een veel breder publiek.

0

@Aces-82 Ik snap je comment niet echt. Ik zie niemand roepen?

0
test

@Quintex thanx

0
test

@Aces-82: Volgens mij was het officieel al vrij lang bekend dat deze later ook naar PC kwam dus snap je punt niet helemaal.

0
test

@The_Scratcher maar het gebeurt nu toch al regelmatig dat de 'exclusieve ' games van de ps ook voor pc komen of zie ik dat verkeerd?

0
test

@Aces-82 Pc is toch niet console exclusive? Tenminste dat is het argument wat de MS boys constant gebruiken. Maar het maakt ook niet uit, het was allang bekend dat deze uiteindelijk op PC uit zou komen.

0

@Aces-82 Gelukkig zeg je zelf al sorry

0
test

@dezwarteziel ja ik wist dat dit zou gebeuren.... het is genieten met al die lange tenen hier.

0
test

Ik had geen punt. Zei alleen dat ik het lachwekkend vind dat de ps boys het altijd over exclusieve games hebben en dat ms geen exclusieve games hebben. Maar het gebeurt nu ook bij ps en dat vind ik gewoon lachwekkend. Jullie maken er een punt van..... Ik niet

0
test

@Aces-82 Er was in 2016 al duidelijk gecommuniceerd dat de game naar pc ging komen bij de aankondiging van DS, het enige wat hier lachwekkend is, is jou zielige fanboy gedrag, je drang om jouw xboxje te verdedigen tegen de grote boze ps boys. je lokt iets uit en het backfired in je face.

0
test

@ali3n8tor ik zie nergens in mijn comments staan dat ik een Xbox heb...... Jij wel? Misschien heb ik wel een pc en ben ik blij dat ik ds kan gaan spelen binnenkort. Maar ik vind het nog steeds grappig dat dit steeds vaker gebeurd bij ps..... daar doe jij helemaal niks aan. Heel dat exclusieve shit is niet goed voor ons man. Hoe mooi zou het wezen dat we alles gewoon op 1 systeem kunnen spelen en dat gebeurt nu langzamerhand op de pc en daar ben ik wel blij mee.

0

Aanbevolen voor jou