Death Stranding komt mogelijk naar Game Pass voor pc

Death Stranding komt mogelijk naar Game Pass voor pc

Hideo Kojima's Death Stranding zou wel eens naar Xbox Game Pass voor pc kunnen komen.

Het officiële Twitter-account van Game Pass voor pc veranderde gisteren diens profielfoto. Daarop is een natuurlijke omgeving te zien achter het Game Pass-logo. Hoewel er ook gespeculeerd wordt dat het een screenshot van een omgeving uit Starfield is, lijken de meeste gamers de omgeving uit Death Stranding te herkennen. Dat is opvallend, omdat de game tot dusver helemaal niet op Game Pass staat.

Death Stranding is al enkele jaren verkrijgbaar op PlayStation 4 en wordt uitgegeven door Sony. Het bedrijf bracht de Hideo Kojima-game vorig jaar ook naar PlayStation 5. Een pc-versie is ook beschikbaar, maar die werd uitgebracht door 505 Games en dus niet door Sony. Dat zou het wellicht mogelijk maken om het spel naar Game Pass voor pc te brengen, al lijkt Sony wel de eigenaar van de IP te zijn. Dat hoeft echter niet een onoverkoombaar obstakel te zijn: het door Sony gepubliceerde MLB The Show 21 kwam op release meteen op Game Pass te staan.

Vooralsnog is een release van Death Stranding op Game Pass voor pc in ieder geval niet officieel aangekondigd. Hideo Kojima werkt achter de schermen aan één of meerdere games. Officieel heeft hij een spel in ontwikkeling dat gebruikmaakt van de cloudtechnologie van Xbox, maar er gaan ook geruchten over een horrorgame genaamd Overdose en een vervolg op Death Stranding. Onlangs bleek dat Kojima met een videobewerkingsprogramma bezig was, wat mogelijk hint naar een aankomende trailer van een nieuwe game - wellicht tijdens Gamescom volgende week.

Game Pass

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Hoop speculatie maar dat zou lekker zijn. Wil de game weleens proberen zonder aan te hoeven schaffen. Ja ik betaal ook voor gamepass. Wel bijzonder hoe dat soort dingen dan ineens mogelijk zijn ondanks dat het ip van Sony is

0
test

@Ziminar Wat ik persoonlijk denk (als dit gerucht al waar is) dat Sony de PC markt ziet als aanvulling op de console markt ipv concurentie. Death Stranding zal ook niet op de Xbox uit komen en een PS exclusive blijven qua console. Je ziet ook met het uitbrengen van de Sony games op PC dat daar ook een markt is , zeker voor mensen die alleen een pc hebben, die ook interresse hebben in die games. Aangezien die mensen toch geen console gaan kopen (natuurlijk zijn er uitzonderingen) zal dit geen tot weinig invloed hebben op je ps console verkopen en levert dit Sony extra geld op ( aannemende dat Sony geld krijgt ook al is het door 505 uitgegeven). Andere mogelijkheid is dat Sony er totaal geen invloed op heeft en 505 alle rechten om te bepalen waar ze de game plaatsen op pc, het is lastig te zeggen. Weet natuurlijk niet of dit echt zo is, maar dat is zo even de gedachtes die door mijn hoofd schieten.

0
test

@Ziminar je kan hem spelen via ps plus, vond het hele mooie game maar veel te saai voor mij zelf

0
test

Kan niet wachten op alle hi-la-rische PostNL grappen. HAHAHAHAHA! Ik lig nu al dubbel. Zo origineel, man man man, wat een grappenmakers zijn dat altijd.

0

@The_Stifmeister Dat soort opmerkingen vallen een beetje in de categorie gamepass bevat geen leuke games of xbox heeft geen exclusives. Ze zijn puur bedoeld om te trollen en niet om een daadwerkelijk een discussie te voeren. Ik ben benieuwd of ik de gameplay leuk ga vinden en vooral het verhaal kan volgen. Kojima heeft er nogal een handje van om vage verhalen te verhalen waar geen touw aa nvast te knopen is. Dan is gamepass ideaal om de game eens uit te proberen.

0
test

@Ziminar Ik vond het goed te volgen maar het blijft natuurlijk Kojima. Ik kan me overigens prima voorstellen dat er mensen zijn die er geen klap aan vinden, ik vond het echter een van de beste games die ik gespeeld heb (mede door de fantastische soundtrack).

0
test

@The_Stifmeister Mag het wel als ik er een DHL of DPD grap van maak?

0

Aanbevolen voor jou