Nieuws
Death Stranding

Death Stranding: Director's Cut komt mogelijk naar pc

Blijkt uit een gelekt persbericht van Intel

Geschreven door Michel Musters op
Volgens een mogelijk gelekt persbericht zou Death Stranding: Director's Cut naar pc komen.

Videocardz.com zegt een persbericht van Intels Arc GPU's in handen te hebben gekregen voordat de aankondiging later vandaag op CES 2022 wordt gedaan. Daarin wordt melding gemaakt van een pc-versie van Death Stranding: Director's Cut.

Dat is opvallend, want de Director's Cut is vooralsnog helemaal niet beschikbaar of aangekondigd voor pc. Wel kwam eerder al de reguliere editie van Death Stranding op pc uit.

De Director's Cut van de game verscheen afgelopen september op PlayStation 5. De game bevat veel nieuwe content, waaronder nieuwe missies, wapens, voertuigen en manieren om pakketjes rond te brengen.

De PS5-versie van Death Stranding: Director's Cut ontving een 9,5 op Gamer.nl: "Death Stranding Director’s Cut zit vol grote en kleine aanpassingen. Sommige aanpassingen maken de game net wat toegankelijker, terwijl anderen, zoals het racecircuit, het toch al grote contrast tussen de bloedserieuze en de luchtige kant van de game verscherpen. De Director’s Cut is hoe dan ook de betere versie van Death Stranding. Een editie die een tweede doorloop rechtvaardigt, maar ook zeker een eerste kennismaking met deze bijzondere game beter maakt."

Dit artikel delen:

Lees meer

Nieuwe Noclip-documentaire draait om het ontstaan van GTA en Rockstar Dragon Ball Z: Kakarot-studio onthult in februari nieuwe game
0

Reacties op: Death Stranding: Director's Cut komt mogelijk naar pc

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.