Death Stranding-director Hideo Kojima aanwezig op Comic-Con in San Diego

Death Stranding-director Hideo Kojima aanwezig op Comic-Con in San Diego

Director van Death Stranding, Hideo Kojima, is aanwezig tijdens Comic-Con in San Diego. Dit maakt Kojima bekend via een post op zijn Twitter-kanaal.

Met de bekendmaking over zijn aanwezigheid wordt direct de vraag gesteld of er meer informatie wordt gedeeld over de aankomende game Death Stranding. In de betreffende Twitter-post wordt in ieder geval duidelijk dat Kojima samen met Nicolas Winding Refn aanwezig is tijdens het evenement. Winding Refn, vooral bekend als de drive director van films met Ryan Gosling, speelt het personage 'Heartman' in Death Stranding.

Tijdens E3 werd door de afwezigheid van Sony niets losgelaten over Death Stranding en nu wordt verondersteld dat de director tijdens het evenement meer informatie kan loslaten over de game. Het is momenteel nog niet bekend in hoeverre Kojima en Winding Refn verwikkeld zijn in het evenement aangezien er nog geen officieel schema voor Comic-Con is verschenen.

Kojima en Winding Refn beschouwen elkaar als goede vrienden en werken regelmatig samen. Naast de rol van Winding Refn in de game van Kojima, speelt Kojima zelf een rol in een nieuwe show van Winding Refn, genaamd Too old to die young. In deze show speelt Kojima een personage die de vinger van een man afhakt met een groot zwaard.

Naast Winding Refn bestaat de cast van Death Stranding uit een groot scala van andere beroemdheden, zoals Norman Reedus, Mads Mikkelsen en Troy Baker.

Death Stranding verschijnt op 8 november voor PlayStation 4.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Geweldig!!!

0
test

Dat zou heel mooi zijn 😁

0

Aanbevolen voor jou