Nieuws
Little Orpheus

Little Orpheus van Dear Esther-studio komt naar pc en consoles

Vanaf 1 maart verkrijgbaar

Geschreven door Michel Musters op
Little Orpheus, de eerder op Apple Arcade uitgebrachte game van de studio achter Dear Esther, verschijnt op 1 maart op pc en consoles.

Dat heeft ontwikkelaar The Chinese Room, ook bekend van Everybody's Gone to the Rapture, aangekondigd. Het spel verscheen in 2020 voor Apple Arcade en moet op 1 maart uitkomen op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Nintendo Switch, Steam en de Epic Games Store.

Little Orpheus speelt zich af in de jaren 60. Waar de mensheid probeert een man op de maan te krijgen, duikt Ivan Ivanovich met een verkenningscapsule - de Little Orpheus - via een vulkaan richting de kern van de aarde. Drie jaar later keert hij terug en claimt hij de aarde te hebben gered. Het spel vertelt wat er in de tussentijd met Ivanovich is gebeurd.

Dat resulteert in een kleurrijke sidescroller geïnspireerd door klassieke films als Flash Gordon en The Land that Time Forgot. De game bevat platformelementen en toegankelijke puzzels, alsmede een soundtrack van BAFTA-winnares Jessica Curry en Jim Fowler. De console- en pc-versie bevat de extra bonusepisode A Rush of Onion to the Head. Hieronder is een nieuwe trailer te bekijken.

Dit artikel delen:

Lees meer

Cinematische trailer van Sniper Elite 5 uitgebracht Pokémon Legends: Arceus-trailer draait om de starter-pokémon
1

Reacties op: Little Orpheus van Dear Esther-studio komt naar pc en consoles

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    kleinekoosjer

    • 26 januari 2022 16:54
    Ja prima, kom maar door! Hopelijk ook op pass.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.