Nieuws
Marvel's Midnight Suns

Deadpool-dlc voor Midnight Suns verschijnt op 26 januari

The Good, The Bad, and the Undead is de eerste van vier geplande uitbreidingen

Geschreven door Michel Musters op
Op 26 januari komt de The Good, The Bad, and the Undead-uitbreiding voor Marvel's Midnight Suns uit, waarbij een belangrijke rol is weggelegd voor Deadpool.

Het was al bekend dat Deadpool via betaalde dlc - alsmede via de seizoenspas - aan de game toegevoegd zou worden, maar nu is daadwerkelijk de releasedatum bekend. Ook is er een trailer uitgebracht die hieronder valt te bekijken.

Deadpool wordt dankzij de uitbreiding een held die zich bij het team van de speler kan aansluiten. Logischerwijs heeft hij zijn eigen aanvallen en kunnen spelers een band met hem opbouwen in de Abbey. Er worden ook nieuwe vijanden geïntroduceerd in de nieuwe verhaalmissies.

The Good, The Bad, and the Undead is de eerste van minstens vier geplande uitbreidingen voor Midnight Suns. Ook Venom, Morbius en Storm komen naar de vorig najaar verschenen game via dlc. De game is verkrijgbaar op pc, PS5 en Xbox Series - de PS4-, Xbox One- en Switch-versies moeten op een nog onbekend later moment verschijnen.

Het spel scoorde een 8 op Gamer.nl: "Laat er geen twijfel over bestaan: Marvel’s Midnight Suns is een ontzettend leuke strategy-rpg. De interactie tussen de bekende en minder bekende helden uit het Marvel-universum is een feest voor fans. De hoofdmaaltijd bestaat echter uit de geweldige turn-based gevechten. Het spel voelt helaas soms wat onevenwichtig door de lange tijd die je in de ‘Abbey’ doorbrengt, alsof de ontwikkelaars niet genoeg vertrouwen hebben in de kracht van het strategische hart van de game. Die gevechten zijn toch echt meer dan de moeite waard."

Dit artikel delen:

Lees meer

EA Sports PGA Tour komt op 24 maart uit Destruction All-Stars-studio assisteert Rare met Sea of Thieves
1

Reacties op: Deadpool-dlc voor Midnight Suns verschijnt op 26 januari

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    -JK-

    • 20 januari 2023 13:47
    Toch jammer van zn stem

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.