Deadly Premonition komt mogelijk ook op PlayStation 3 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het keuringsrapport meldt dat Deadly Premonition voor zowel PlayStation 3 als Xbox 360 moet verschijnen, terwijl ontwikkelaar Ignition Entertainment het spel momenteel alleen voor de Xbox 360 heeft aangekondigd.

Zombies

Naast de onthulling van een mogelijke PS3-versie, heeft de ESRB in het rapport ook een tip van de sluier opgelicht over de inhoud van het spel. Zo zal de speler onder andere tegen zombie-achtige wezens moeten strijden en bevat het spel terugblikken waarin de rol van de moordenaar, de Raincoat Killer, vervuld moet worden.

Deadly Premonition vertelt het verhaal van de FBI-agent Francis York Morgan, die een moord onderzoekt in een afgelegen dorpje. Het onderzoek naar de moord leidt al snel tot een aantal andere mysterieuze gebeurteni en. Het spel bevat een combinatie van speurwerk, schieten en mêlee-gevechten.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou