Dead Space-remake heeft op Steam geen Origin nodig

Dead Space-remake heeft op Steam geen Origin nodig

De aankomende Dead Space-remake kan op pc zonder Origin - of de vervangende EA App - gespeeld worden.

Dat heeft Electronic Arts bevestigd aan PC Gamer. Mensen die op Steam de game kopen, hoeven dus niet via de Origin-launcher de game op te starten. Ook de aankomende EA App die Origin gaat vervangen op Windows-pc is niet nodig.

Het komt er op neer dat Dead Space 'native' op Steam draait. Dat wil echter niet zeggen dat Origin en vervangend programma EA App verdwijnen. Veel EA-games moeten nog altijd via Origin opgestart worden, vaak zelfs wanneer ze via Steam gekocht worden.

De remake van Dead Space draait om Isaac Clarke, die op een mijnschip tegen de bizarre Necromorphs vecht en intussen zijn vriendin Nicole probeert te vinden. In deze remake moeten er meer details rondom het verhaal gegeven worden in vergelijking met het origineel. Ook uniek is dat het spel als één doorlopend geheel gespeeld kan worden, zonder laadschermen of andere onderbrekingen, en dat het hoofdpersonage nu ook kan praten.

Dead Space verschijnt op 27 januari 2023 op PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc. De game wordt ontwikkeld door EA Motive Studio. Hieronder is de pas verschenen eerste trailer van Dead Space nog eens te zien.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Kan Isaac nu wel praten? Dat veranderd alles. Misschien toch wel kopen deze game

0
test

Worden er verder ook nog nieuwe dingen toegevoegd of is het meer een 1 op 1 remake met alleen wat grafische verbeteringen???

0
test

@The_Scratcher Artikel gelezen?

0

Aanbevolen voor jou