Dead Space-ontwikkelaar begint aan nieuw IP | Gamer.nl

Dead Space-ontwikkelaar begint aan nieuw IP | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"De executive producer voor Visceral Redwood Shores zal de leiding hebben over een gedurfd nieuw intellectueel eigendom dat sterk gesteund wordt door Electronic Arts", luidt de vacature. Uit de taakomschrijving blijkt dat Visceral Games en uitgever Electronic Arts van de game een langlopende serie willen maken. "Laat het spel uitgroeien tot een succesvolle franchise waarin meerdere games uitgebracht kunnen worden." Om voor de baan in aanmerking te komen moet de aankomende executive producer minimaal tien jaar ervaring hebben met het ontwikkelen en uitvoeren van gameprojecten.

Dead Space 2

De laatste game die Visceral Games heeft uitgebracht is Dead Space 2. De scienfictionhorrorgame speelt zich af op het ruimteschip the Sprawl en volgt Isaac Clarke, die het wederom opneemt tegen de buitenaardse Necromorphs. De game kwam op 27 januari uit voor PC, PlayStation 3 en Xbox 360.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou