Dead Space 2-vacature wijst op multiplayer | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Electronic Arts is op zoek naar een "senior online levelontwerper" die "in staat is om samen te werken met de hoofdontwerper en online producer aan leuke en goed afgewerkte multiplayerlevels."

Eerder werd via LinkedIn onofficieel al duidelijk dat er een vervolg op Dead Space in de maak is. In de vacature werd gezocht naar ontwikkelaars voor de game, welke zich in de laatste fase van voorproductie zou bevinden. Meer informatie over Dead Space 2 is nog niet bekendgemaakt.

Ruimteschip

Dead Space kwam in 2008 uit voor de Xbox 360, PlayStation 3 en PC en is een actiegame met een derdepersoonsperspectief die zich afspeelt op een ogenschijnlijk verlaten ruimteschip. Groteske wezens komen echter al snel uit alle hoeken en gaten van het schip om de speler te belagen. De game werd door critici geprezen vanwege de goed werkende besturing en het gebruik van muziek en geluidseffecten om de spanning mee op te bouwen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou