Dead Space 2 komt ook naar PC | Gamer.nl

Dead Space 2 komt ook naar PC | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Dead Space PC-liefhebbers kunnen gerust zijn! Dead Space 2 komt officieel naar de PC", zo valt te lezen op de Twitter-account die speciaal voor de game is opgericht. Eerder werd gedacht dat er geen PC-versie van de game kwam, terwijl het origineel wel op dit platform was verschenen. Begin dit jaar werd echter al bekend dat ontwikkelaar Visceral Games een PC-versie overwoog.

In Dead Space nemen spelers controle over de technicus Isaac Clarke. In het origineel komt hij aan op het ruimteschip Ishimura, om er achter te komen dat nagenoeg de hele crew is uitgemoord door een agre ief buitenaards ras. In het vervolg weet Clarke van de Ishimura te ontsnappen en arriveert hij op een ruimtestation genaamd Sprawl.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou