Dead Rising 2: Case Zero snelstverkopende XBLA-titel ooit | Gamer.nl

Dead Rising 2: Case Zero snelstverkopende XBLA-titel ooit | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Lara Croft and the Guardian of Light werd de eerste week 44.733 keer gedownload en sloot de maand af met 67.231 verkochte examplaren. Castlevania: Harmony of Despair werd in de eerste week door 44.601 mensen gedownload en 75.000 keer aan het eind van de maand. Monday Night Combat deed het aanzienlijk beter en verkocht in één week 86.000 keer, wat de twee weken daarna opliep tot 172.000 keer. Alle titels die vorig jaar tot de Summer of Arcade behoorden verkochten in hun eerste week minstens 80.000 keer.

Dead Rising 2

Eerder werd al bekend dat Limbo inmiddels ook meer dan 300.000 keer door spelers gedownload is. Deze downloads vonden echter niet plaats binnen één week, zoals bij het vorige week verschenen Dead Rising 2: Case Zero. Case Zero stelt spelers voor aan Chuck Greene, de nieuwe protagonist van Dead Rising 2 en vormt een voorproefje op de game die 24 oktober uitkomt.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou