Dead or Alive 6 uitgesteld naar maart

Dead or Alive 6 uitgesteld naar maart

Ontwikkelaar Team Ninja en uitgever Koei Tecmo hebben bekendgemaakt dat Dead or Alive 6 is uitgesteld naar 1 maart 2019. Hiermee wordt de lancering van de vechtgame met twee weken uitgesteld.

De officiële lancering stond gepland voor 15 februari, maar is vooralsnog met twee weken uitgesteld. Producer en regisseur van Dead or Alive 6, Yohei Shimbori, zegt in een verklaring dat het team meer tijd nodig heeft om te kunnen focussen op het polijsten van 'balans, gameplay en expressiviteit'.

"De ontwikkeling van de game is zo goed als klaar; echter hebben wij meer tijd nodig om de balans, gameplay en expressiviteit te kunnen polijsten," vertelt Shimbori. "Om jullie geduld te belonen zijn wij vastberaden om het publiek de best mogelijke Dead or Alive-ervaring te leveren", aldus Shimbori. Daarbij biedt de producer zijn oprechte excuses aan voor de vertraging van de aankomende vechtgame.

Kort geleden verscheen er tevens een video op het officiële Twitter-kanaal van Dead or Alive. Onder de video wordt door het kanaal gehint op een mogelijke demo-versie van de game. "We hopen dat recent verschenen video's jullie hongerig hebben gemaakt voor wat Dead or Alive-actie. Misschien is de tijd aangebroken om onze vechters een kans te geven om hun vaardigheden te 'TESTEN'." Hiermee lijkt het aannemelijk dat er een testversie van de game in ontwikkeling is en binnenkort kan verschijnen.

Dead or Alive 6 verschijnt op 1 maart voor pc, Xbox One en PlayStation 4.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

"A delayed game is eventually good, but a rushed game is forever bad." - Shigeru Miyamoto - Ik vind uitstellen niet erg als dat uiteindelijk leid tot een betere game.

0

Aanbevolen voor jou