Eerste season pass voor Dead or Alive 6 kost 90 euro

Eerste season pass voor Dead or Alive 6 kost 90 euro

Dead or Alive 6 heeft een season pass die 62 outfits en twee nieuwe vechters toevoegt aan het vechtspel. De extra content kost 89,99 euro.

Op 1 maart was de lancering van Dead or Alive 6. Ontwikkelaar Team Ninja heeft nu ook een season pass beschikbaar gesteld voor het nieuwe vechtspel, welke loopt vanaf maart tot en met juni en nieuwe outfits en personages toevoegt.

De seizoenspas kost 89,99 euro op Steam, Microsoft Store en PlayStation Store en bevat in totaal 62 outfits en twee nieuwe speelbare vechters. Er worden 26 kostuums uitgebracht in maart, in zowel april als mei worden 13 outfits toegevoegd aan het spel en juni brengt twee personages met elk vijf outfits naar Dead or Alive 6.

Deze maand krijgt Dead or Alive 6 een aantal nieuwe outfits die in het teken staan van een bruiloft. De Happy Wedding-update wordt in twee delen uitgebracht en bevat 26 kostuums. Het thema van de outfits die in april en mei uitkomen is nog niet bekendgemaakt.

Dead or Alive 6

De vechter Mai Shiranui wordt in juni geïntroduceerd in Dead or Alive 6, als onderdeel van de samenwerking met The King of Fighters XIV. Een tweede, nog niet onthuld personage wordt ook dezelfde maand toegevoegd aan het spel. Beide vechters krijgen bovendien vijf extra outfits.

Hoewel alle outfits en de twee vechters ook apart aangeschaft kunnen worden, zijn bezitters van de Dead or Alive 6-season pass uiteindelijk goedkoper uit. Het is echter nog niet niet bekend hoeveel de individuele sets gaan kosten.

Dead or Alive 6 is te spelen op pc, Xbox One en PlayStation 4.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

90 euro hahahahahahahahahahahahahahaha

0
test

@Fpsbig hahahahahaha

0

Die zijn niet goed hoor.. De hele game industrie is ziek!

0
test

@Fred6er Deel 5 had hetzelfde voor die idiote prijs hoor. Is niks nieuws. Ik vraag me af hoeveel mensen dit nu daadwerkelijk aanschaffen. Blijkbaar genoeg om dit soort prijzen ervoor te blijven vragen.

0

Aanbevolen voor jou