Dead or Alive 6 krijgt free-to-play-versie na lancering

Dead or Alive 6 krijgt free-to-play-versie na lancering

Dead or Alive 6 krijgt een free-to-play-versie na de lancering. Dit heeft Yohei Shimbori, de regisseur van het vechtspel, bevestigd. Er werd eerder naar deze gratis versie gehint toen een aankondiging van de 'Dead or Alive 6 Core Fighters' verscheen op de Microsoft Store, maar deze werd al snel hierna weer verwijderd.

Shimbori vertelt in een interview dat de aankondiging op de Microsoft Store een fout was van het team, maar geeft wel toe dat er plannen zijn om een free-to-play-versie uit te brengen. Hij wil hier echter nog niet te veel over kwijt. "We kunnen er nog niet over praten omdat we nog geen concrete details hebben, maar het spel zal veel weg hebben van Dead or Alive 5: Core Fighters".

Dead or Alive 6

Dead or Alive 5: Core Fighters is een gratis versie van de vijfde game in de Dead or Alive series, waarin vier speelbare personages aanwezig zijn en een paar outfits vrijgespeeld kunnen worden. Verwacht wordt dus dat in de free-to-play-versie van Dead or Alive 6 ook slechts een paar vechters beschikbaar zullen zijn.

Team Ninja, de ontwikkelaar van Dead or Alive 6, heeft als doel om meer spelers te trekken en om het vechtspel populair te maken in e-sports. Zo hebben ze onder anderen nieuwe vechtmechanieken toegevoegd om het spel toegankelijker te maken voor minder ervaren spelers.

Dead or Alive 6 verschijnt op 1 maart voor pc, Xbox One en PlayStation 4.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou