Free-to-play-versie van Dead or Alive 6 nu te downloaden

Free-to-play-versie van Dead or Alive 6 nu te downloaden

De free-to-play-game Dead or Alive 6: Core Fighters ishref="https://www.siliconera.com/2019/03/15/dead-or-alive-6s-free-to-play-version-core-fighters-now-available-on-ps4-xbox-one-and-pc/"> <b>officieel uit</b></a><b></b> voor Xbox One, Playstation 4 en pc. De game bevat met vier gratis speelbare personages, met de mogelijkheid om extra personages te kopen.

De eerste vier personages worden na een bepaalde periode weer gewisseld voor vier anderen. De eerste zijn Kasumi, Hitomi, Diego en Bass. De game stond eerder al in de Xbox Store, maar de regisseur, Yohei Shimbori, gaf in een eerder interview al aan dat dit een fout was en dat de game hiermee nog niet officieel aangekondigd was. Later werd bekend dat er inderdaad een gratis versie kwam.

Net als Dead or Alive 5 is de gratis versie zonder vooraf gecommuniceerde releasedatum gelanceerd. Opvallend is dat Core Fighters veel eerder verschijnt ten opzichte van de release in vergelijking met Dead or Alive 5. De gratis versie van die game verscheen toen namelijk anderhalf jaar later dan release.

In onze review van Dead or Alive 6 noemden we de prachtige vormgeving en het solide vechtsysteem als pluspunten, terwijl het ontbreken van de tag-modus en uitgebreide online-modi tegenvielen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Meteen maar ff binnen halen dan... Misschien dat t me kan overhalen om de game te kopen.

0
test

Kan ik ook single player spelen of moet ik verplicht online tegen anderen?

0

Aanbevolen voor jou