Dead or Alive 6-bèta beschikbaar voor PlayStation Plus-leden

Dead or Alive 6-bèta beschikbaar voor PlayStation Plus-leden

Uitgever Koei Tecmo heeft zojuist een bètaversie van Dead or Alive 6 beschikbaar gesteld voor PlayStation Plus-leden. Dit meldt de uitgever via een bericht op Twitter. Ook is er een nieuwe trailer uitgebracht van de game en zijn er twee nieuwe personages aangekondigd.

De bèta van de aankomende game is te spelen tot en met maandag 16:00 Nederlandse tijd. De bèta is exclusief beschikbaar voor PlayStation 4-spelers en vereist een PlayStation Plus-abonnement.

De bèta heeft een bestandsgrootte van 7,7GB en biedt spelers de mogelijkheid om met vijf personages te spelen. In dit geval gaat het om Kasumi, Ayane, Hayate, Hayabusa en nieuwkomer Diego. Spelers kunnen met de bèta de online versus-modus spelen wat eveneens de enige speelbare modus is. Daarnaast kunnen spelers alleen spelen op de locatie 'Dead or Alive Colosseum'.

Overigens is er een nieuwe trailer verschenen van de aankomende game. In de betreffende video worden verschillende features uitgelicht, zoals het vechtsysteem, modi en meer.

Watch on YouTube

Eerder maakte Koei Tecmo bekend de personages Nyotengu en Phase 4 toe te gaan voegen aan Dead or Alive 6. In een nieuwe video worden de twee vechters uitgelicht. Nyotengu wordt beschikbaar gesteld voor spelers die de game vooruit hebben besteld. Phase 4 wordt verkrijgbaar via de 'Deluxe Set'.

Watch on YouTube

Dead or Alive verschijnt 1 maart op pc, Xbox One en PlayStation 4.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Nice! zo ff checken!

0
test

Waar zijn de bouncing boobs !??!

0
test

@JointCh1L Die komen exclusief naar de Xbox. ;-p

0

Aanbevolen voor jou