Dead or Alive 5: Last Round krijgt grote hoeveelheid dlc | Gamer.nl

Dead or Alive 5: Last Round krijgt grote hoeveelheid dlc | Gamer.nl

PC PREVIEW - Gamers wennen als geen ander aan nieuwe ontwikkelingen. Een coversysteem is nog niet ge&#239ntroduceerd, of wij verwachten dat alle soortgelijke games minimaal een coversysteem hebben. Hoe raar was het dan ook dat De Sims 4 lanceerde zonder de mogelijkheid om beroepen daadwerkelijk uit te oefenen? De Sims 3 had dit immers ge&#239ntroduceerd met de Ambities-uitbreiding. Het vierde deel gaat dat eindelijk rechttrekken met een eigen beroepenuitbreiding. Wij mochten keihard aan het werk met De Sims 4: Aan het Werk!

De seizoenspas voor de game gaat 92,99 dollar kosten en geeft recht op 78 nieuwe kostuums. De dlc komt uit tu en de release op 20 februari tot aan juni. De seizoenspas geeft geen recht op alle dlc: de pre-order-extra's en de day one-dlc zijn niet bij het pakket inbegrepen.

Veel van de kostuums en personages zijn ook los te koop als microtransacties van een paar euro. Naast de seizoenspas is er nog meer dlc beschikbaar: de Ultimate Content Set bevat alle 237 items uit Dead or Alive 5: Ultimate, deze kost ook 92,99 dollar.

Dead or Alive 5: Last Round komt 20 februari uit voor PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One en 30 maart naar de pc. Het a ortiment van kleding en personages is hier te bekijken.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou