Dead Island, nieuwe Timesplitters en Saints Row niet op E3 dit jaar

Dead Island, nieuwe Timesplitters en Saints Row niet op E3 dit jaar

Dead Island 2, een nieuwe Saints Row en nieuwe Timesplitters zijn niet aanwezig op E3 dit jaar.

Dat heeft Deep Silver laten weten. Moederbedrijf Koch Media houdt op vrijdag 11 juni een E3-livestream en veel fans hoopten een van de bovenstaande franchises te aanschouwen. 

Dead Island 2 is bijvoorbeeld al jaren in ontwikkeling, een paar jaar geleden werd ook het bestaan van een nieuwe Saints Row-game bevestigd en eerder dit jaar werd aangekondigd dat men ook de Timesplitters-reeks nieuw leven in wil blazen met de oorspronkelijke ontwikkelaars.

Deep Silver heeft de verwachtingen nu ingeperkt. Bovenstaande franchises zijn niet tijdens Koch Media's E3-livestream te zien en ook niet op andere momenten gedurende E3. Wat er wel wordt getoond tijdens de Koch Media-presentatie, is nog niet bekend. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Saaie show zonder deze titels.

0
test

@TommyVercetti Dit ja, alle nieuwswaarde van hun E3 show is door de plee gespoeld

0

Kunnen ze beter gewoon niet kappen met die Dead Island 2?, ze zijn er al vanaf 2014 mee bezig

0
test

@jimmymen Inderdaad. Dead Island Epidemic hebben ze tenminste een spuit gegeven tijdens de bèta. Dit was in 2015. Dacht destijds dat dit spel geannuleerd was voor Dead Island 2. Het sneue is dat de ontwikkelaar van DI:E het spel (dat tijdens de bèta geannuleerd was) wel nog op hun site durft te zetten onder "our games". AMD had zelfs jaren later nog steeds de banner (die langs kwam bij elke driver update) van het geannuleerde spel in gebruik. :/

0

Aanbevolen voor jou