Dead Island 2 zou nog altijd in ontwikkeling zijn

Dead Island 2 zou nog altijd in ontwikkeling zijn

Het in 2014 aangekondigde Dead Island 2 zou nog altijd actief in ontwikkeling zijn.

Dat claimt journalist en insider Tom Henderson in een video. Hij zou hebben gepraat met mensen die nauw bij de ontwikkeling van het spel betrokken zijn. Dambuster Studios zou nog altijd aan het spel werken. "Het spel zou aardig lopen en binnenkort opnieuw onthuld kunnen worden middels een gameplaytrailer."

Volgens Henderson zou de game wel eens in het vierde kwartaal van dit jaar uit kunnen komen, al sluit hij een release volgend jaar ook niet uit. Volgens hem begint de game in een vliegtuig. Door een zombie-uitbraak stort het vliegtuig neer in Hollywood. De speler overleeft het en moet vervolgens in LA zien te overleven.

Dead Island 2 werd in 2014 aangekondigd, maar werd daarna verschillende keren uitgesteld en is inmiddels al jaren niet getoond. De game werd eerst ontwikkeld door Yager Development, daarna nam Sumo Digital het over. Uiteindelijk werd Dambuster op de ontwikkeling gezet.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Huh... Is het nou alweer 1 april?...

0
test

Ik hoop het, maar ergens heel bang voor de kwaliteit.. de voorgaande delen heel veel gespeeld met mijn broertje dus roept wel wat nostalgie op. Maar dat hij meerdere developers heeft gezien lijkt me een slecht teken.

0

Aanbevolen voor jou