Nieuws

Dead Island 2 wordt ontwikkeld door Sumo Digital

Aldus CEO Koch Media

Geschreven door Aida . op

De nieuwe ontwikkelaar van Dead Island 2 is bekendgemaakt. De ontwikkeling van het spel wordt opgepakt door Sumo Digital. Dit bevestigt website MCV. 

Het spel werd oorspronkelijk ontwikkeld door Yager Development. Deep Silver beëindigde de samenwerking met Yager in juli van vorig jaar. “Na er lang over nagedacht te hebben, kondigen we vandaag onze beslissing aan om niet meer samen te werken met Yager”, schreef Deep Silver destijds in een persbericht. “We blijven werken om onze visie van Dead Island 2 te realiseren en delen meer informatie in een later stadium.”

Volgens de CEO van Koch Media, Dr. Klemens Kundratitz, is het een logische keuze om met Sumo Digital samen te werken. “We geven later wat meer informatie vrij, maar we zijn natuurlijk super enthousiast over de vooruitgang die we met hen boeken.”

Paul Porter, de COO van Sumo geeft aan verheugd te zijn om aan de game te mogen werken. “Het is een eer om de evolutie van een belangrijke serie van Deep Silver in handen te hebben. We kijken er naar uit om verwachtingen te overtreffen met ambitieuze ontwerpen. We zijn overtuigd dat we de zombie actie naar een heel nieuw level kunnen tillen.”

Een releasedatum voor Dead Island 2 is nog niet bekend.

Bron: MCV

Dit artikel delen:

Lees meer

The Division is Ubisoft's grootste lancering ooit The Division-exploit ontdekt voor oneindige crafting materials
2

Reacties op: Dead Island 2 wordt ontwikkeld door Sumo Digital

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • JORREmansA2B

  • 10 maart 2016 21:02
  Wat ik al gezien had van Yager sprak me wel aan. Waarschijnlijk gaat Deep silver het nu helemaal laten verneuken door iemand anders.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • Plestik

  • 10 maart 2016 22:29
  Oh oh, dat voorspeld niets goed. Gelukkig is dying light al een zeer vet spel. Voor wie op dead island zit te wachten en nog geen dying light heeft gespeeld, ga naar de winkel en koop die

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.