Dead Island 2 wordt ontwikkeld door Sumo Digital | Gamer.nl

Dead Island 2 wordt ontwikkeld door Sumo Digital | Gamer.nl

De nieuwe ontwikkelaar van Dead Island 2 is bekendgemaakt. De ontwikkeling van het spel wordt opgepakt door Sumo Digital. Dit bevestigt website MCV. 

Het spel werd oorspronkelijk ontwikkeld door Yager Development. Deep Silver beëindigde de samenwerking met Yager in juli van vorig jaar. “Na er lang over nagedacht te hebben, kondigen we vandaag onze besli ing aan om niet meer samen te werken met Yager”, schreef Deep Silver destijds in een persbericht. “We blijven werken om onze visie van Dead Island 2 te realiseren en delen meer informatie in een later stadium.”

Volgens de CEO van Koch Media, Dr. Klemens Kundratitz, is het een logische keuze om met Sumo Digital samen te werken. “We geven later wat meer informatie vrij, maar we zijn natuurlijk super enthousiast over de vooruitgang die we met hen boeken.”

Paul Porter, de COO van Sumo geeft aan verheugd te zijn om aan de game te mogen werken. “Het is een eer om de evolutie van een belangrijke serie van Deep Silver in handen te hebben. We kijken er naar uit om verwachtingen te overtreffen met ambitieuze ontwerpen. We zijn overtuigd dat we de zombie actie naar een heel nieuw level kunnen tillen.”

Een releasedatum voor Dead Island 2 is nog niet bekend.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou