Nieuws
Dead Cells

Dead Cells-update voegt toegankelijkheidsopties toe

Breaking Barriers-update is nu beschikbaar voor alle spelers

Geschreven door Michel Musters op
Er is een nieuwe gratis update uitgekomen voor Dead Cells, waarmee allerlei toegankelijkheidsopties aan de game worden toegevoegd.

De update heet Breaking Barriers en kan nu gedownload worden voor pc en consoles. Het bevat onder andere een modus waarin spelers nadat ze doodgaan verder kunnen gaan waar ze zijn gebleven, in plaats van dat men opnieuw moet beginnen. Ook kan men er voor kiezen meteen heel de wereldmap te onthullen.

Verder kan men straks allerlei onderdelen van de game aanpassen, waaronder de besturing, een optie om vijanden automatisch te raken, en verbeteringen in de UI - waaronder de grootte en kleur van tekst en de klank van geluidseffecten. Een deel van deze opties valt onder een volledig aanpasbare Assist-modus.

Ontwikkelaar Evil Empire geeft meer details over de update in een blogpost op Steam. Ook heeft het bedrijf een uitgebreide video uitgebracht waarin meer verteld wordt. "We hopen dat deze aanpassingen er voor zorgen dat meer spelers van Dead Cells kunnen genieten", zo sluit de ontwikkelaar af. "En als je Dead Cells al gebalanceerd en precies uitdagend genoeg vond, dan zijn deze aanpassingen optioneel - laat de game zoals hij is en blijf plezier hebben."

Dead Cells is een in 2018 verschenen roguelike actieplatformer met metroidvania-elementen. De game werd goed ontvangen door zowel de pers als gamers en heeft sinds release een hoop gratis en betaalde uitbreidingen gekregen. Het spel is verkrijgbaar voor pc, Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One, iOS en Android.

Dit artikel delen:

Lees meer

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge biedt veilig en tijdloos vermaak Star Ocean: The Divine Force-livestream wordt op 29 juni gehouden
1

Reacties op: Dead Cells-update voegt toegankelijkheidsopties toe

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  Ardyn

  • 24 juni 2022 16:36
  Opties zijn goed…
  Maar sommige van deze opties werken wel de essentie van een Roguelike tegen…

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.