Nieuws
Dead Cells

Dead Cells-update Break the Bank is nu uit

Game ontvangt nog een jaar lang gratis en betaalde dlc

Geschreven door Michel Musters op
Er is een nieuwe gratis update voor Dead Cells uitgebracht, genaamd Break the Bank.

Break the Bank draait om The Bank, een nieuwe omgeving die alleen toegankelijk is via een gigantische kist die random tijdens speelsessies kan verschijnen. De kist kan alleen verschijnen wanneer de Hand of the King bereikt is. Wanneer men er voor kiest de kist te openen, is de eerstvolgende omgeving The Bank. 

Daarin zijn onder andere nieuwe vijanden en items te vinden, maar spelers kunnen ook leningen afsluiten via geldmachines. Aan het eind van een level moeten de leningen wel terugbetaald worden - lukt dat niet, dan worden spelers vervloekt.

Verder bevat de update nieuwe outfits, nieuwe mutaties en allerlei verbeteringen. De volledige patch notes zijn hier te vinden. Ontwikkelaar Motion Twin laat tevens weten dat er nog een jaar lang gratis updates en betaalde dlc uitkomt voor de game. Dead Cells verscheen in 2018 en is sindsdien uitgebreid met diverse gratis en betaalde updates.

Dit artikel delen:

Lees meer

Arcane-actrice Ella Purnell heeft rol in Fallout-televisieserie Aandelen Nintendo dalen met zes procent na uitstel Zelda-vervolg
0

Reacties op: Dead Cells-update Break the Bank is nu uit

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.