Dead By Daylight breekt nieuw spelersrecord op Steam

Dead By Daylight breekt nieuw spelersrecord op Steam

Er waren op de laatste dag van juni 105.093 gelijktijdige spelers van Dead By Daylight op Steam.

Dat blijkt uit cijfers van SteamDB. Daarmee breekt het spel, dat op dit moment zijn vijfjarige jubileum viert, zijn eigen record op Steam. De game is tijdelijk met veertig procent korting verkrijgbaar op het platform.

Daarnaast worden er om het jubileum te vieren de laatste tijd diverse extra's toegevoegd aan Dead By Daylight. Zo zijn er onlangs skins gebaseerd op Resident Evil aan de game toegevoegd, en is er tot 15 juni een in-game evenement gaande waarbij spelers allerlei nieuwe content kunnen vrijspelen, waaronder jubileumkroontjes.

Dead by Daylight is een vier-tegen-één game waarin één speler de rol van een moordenaar op zich neemt. Deze persoon speelt in first-person modus. De andere vier spelers moeten zien te overleven en hebben alleen toegang tot een third-person perspectief. Spelers kunnen zelf kiezen of ze in hun eentje proberen te overleven, of kunnen samenwerken met de andere personages die moeten overleven.

dead by daylight

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ik snap het niet altijd hoe ze dat lukt terwijl ik alleen maar klachten hoor over hoe er niet genoeg killers zijn sinds die steeds weg gepest zouden wourden

0

Aanbevolen voor jou