De Xbox Live Games with Gold van oktober zijn bekend

De Xbox Live Games with Gold van oktober zijn bekend

Microsoft heeft de Xbox Live Games with Gold van oktober bekendgemaakt.

De gehele maand oktober is de stijlvolle on-rails shooter Aaero te claimen door Xbox Live Gold-leden. Van 16 oktober tot 15 november is de game Hover te claimen, waarin spelers in een hevig gestileerde spelwereld parkoers kunnen rondrennen en stunts kunnen uitvoeren.

Van 1 tot en met 15 oktober is de Xbox 360-game Castlevania: Harmony of Despair beschikbaar. Vervolgens is vanaf 16 oktober tot het einde van de maand Resident Evil Code: Veronica X verkrijgbaar. Beide games zijn ook op moderne Xbox-consoles te spelen.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Nou het lijkt wel definitief afgelopen met de goede titels die je krijgt op deze manier. Forza 7 was een leuke geweest vorige maand, nu hij uit de shop verdwenen is. Blijkbaar wil MS hier niets meer insteken.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

@Messtranor niet echt. Forza 7 als GWG had ervoor gezorgd dat ik deze nog steeds in bezit had en kon spelen. Gamepass is huren en daar is deze al vanaf.

0
test

En toch claim ik ze iedere maand weer. Zeker niet top, maar toch.

0
test

@xeros Same.. en vaak test ik ze ook nog eventjes om te checken of het wat is, maar meestal is het gewoon voor het verzamelen en vergroten van mijn digitale bibliotheek.

0

Aanbevolen voor jou