De Xbox Games with Gold van april zijn bekend

De Xbox Games with Gold van april zijn bekend

Microsoft heeft de Xbox Games with Gold voor april bekendgemaakt.

De actie-rpg Vikings: Wolves of Midgard is de gehele maand april gratis te downloaden voor Gold-leden. Daarnaast komt Truck Racing Championship van 16 april tot 15 mei beschikbaar.

Qua Xbox 360-games verschijnt op 1 april de Capcom-game Dark Void. Op 16 april wordt die vervangen door de 360-game Hard Corps: Uprising, het spirituele vervolg op Contra. 

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik ken het allemaal niet, maar het ziet er ook niet erg interressant uit. Enige positieve wat ik zo kan zeggen is dat ik er nog niets, maar ik gok dat ik deze games weinig aan zal raken.

0

Ze mogen van mij gold opdoeken de kwaliteit van de games zie je per maand minder worden. Als je ziet dat deze maand narita boy en morgen outriders beschikbaar is op de gamepass worden we als gamer toch al goed verwent. Die gratis games zijn leuk, maar je kan niet alles spelen.

0
test

@Roy36NL geruchten gaan toch dat gold weg gaat en dat ze men naar gamepass willen hebben. Vandaar toen laast de prijs verhoging die ze weer introkken. Maar darkvoid ken ik nog wel van 360 tijd was een redelijke leuke game.

0
test

@hulstpower Ik bedoel als ze Gold & Gamepass samen voegen, dat zou echt een power move zijn, voor 10 euro per maand online gamen en een enorme backlog aan games om gratis te spelen. Sony kan daar niet tegen op, en maakt het al een stuk aantrekkelijker om voor Xbox te gaan aangezien je zien dan met het nieuwe Gold duizend games gratis kan spelen

0

Aanbevolen voor jou